Bbqenbuffetexpress.nl is een catering bestelsite. Het hoofdkantoor bevindt zich aan de Venne 7 9671da Winschoten bbqenbuffetexpress.nl is een onderdeel van slagerij Henk Deuling en is in het handelsregister geregistreerd. Dit document is van toepassing op de klanten van bbqenbuffetexpress.nl
.
Laatst gewijzigd: 20-02-2018.

Eventuele correspondentie kunt u sturen naar: info@slagerijhenkdeuling.nl of bbqenbuffet@gmail.com of naar bovenstaand adres.

1. Definitie
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende
betekenis Bbqenbuffetexpress hierna te noemen Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van de Bbqenbuffetexpress

.

2. Bestellingen

De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsen op www. bbqenbuffetexpress.nl Bestellingen dienen tenminste 2 werkdagen voorafgaand aan de afleverdatum gedaan te worden. Bbqenbuffetexpress kan niet garanderen dat bestellingen die korter dan 3 werkdagen voorafgaand aan de afleverdatum worden geplaatst volledig kunnen worden uitgeleverd. De opdrachtgever wordt hierover telefonisch benaderd.

3. Bezorging
3.1. Leveringstijden
Bbqenbuffetexpress levert het gehele jaar door. Bbqenbuffetexpress behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden, bijvoorbeeld wegens drukte of omdat we volgeboekt zijn op betreffende uitlever moment. Wanneer de uitlevering van de bestelling op een feestdag zou vallen, dan wordt over de mogelijkheden op die dag met u gecorrespondeerd. Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Vol is Vol, als we vol zijn geboekt zullen we u dat zo spoedig mogelijk laten weten.

3.2 Aflevering
Opdrachtgever is verantwoordelijk voor het goed aanleveren van aflevertijdstip en afleveradres. Mocht de bestelling niet op het afleveradres bezorgd kunnen worden, dan zal de chauffeur trachten de opdrachtgever te bereiken. Indien dit niet mogelijk is, dan worden de hapjes weer meegenomen en wordt er een afhaalbericht in de bus gedaan, welke beschrijft dat u de bestelling dezelfde dag kunt afhalen op adres Venne 7 9671da Winschoten. Het niet afhalen van de bestelling ontslaat u onder geen beding van u betaalverplichting. De opdrachtgever blijft in dit geval verantwoordelijk voor volledige betaling van het bestelde.

3.4 Bezorgkosten
Bbqenbuffetexpress berekend geen bezorgkosten binnen een straal van 40 km van ons adres gerekend Venne 7 9671da Winschoten. Daarbuiten rekenen we een kleine km vergoeding voor het bezorgen en halen van de bestelling. Van deze km vergoeding wordt uw voor uitlevering voorgelegd voor akkoord.

4. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website www.bbqenbuffetexpress zijn inclusief BTW. Er geldt een minimaal bestelbedrag van € 115,00. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. Betaling
Via de telefoon, mail of website van `www.bbqenbuffetexpress` dient u uw bestelling in. Bij mail en website bestellingen krijgt u een bevestigingsmail van de bestelling waarin de bestelling wordt bevestigd. Betaling kan vooraf in onze winkel, voor levering overboeken naar onze bankrekening of bij levering in contanten (we hebben geen mobiele pin) Bedrijven kunnen op rekening betalen.

6. Annulering
Voorafgaand aan de afleverdatum kan de opdrachtgever annuleren. Tot 4 dagen voorafgaand aan de uitleverdatum is annuleren kosteloos. Bij annuleringen die bij ons binnen komen tussen 4 en 2 dagen voorafgaand aan de afleverdatum worden 25% annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleringen korter dan 2 dagen voorafgaand aan de afleverdatum, worden volledig in rekening gebracht. Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met Slagerij henk Deuling Venne 7 Winschoten telefoon 0597 425015 of 0643763188. De annulering wordt definitief nadat ‘bbqenbuffetexpress’ u hierover telefonisch/per mail bevestigd heeft.

7. Privacy
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

8. Verhuurservice
Bij verhuur van goederen is de huurder aansprakelijk voor schade aan het gehuurde, en worden de beschadigde goederen de huurder in rekening gebracht.

9. Uitstraling
Ondanks dat wij ernaar streven dat de uitstraling van onze producten vergelijkbaar is met dat wat op de website wordt getoond, kunnen wij in alle redelijkheid niet garanderen dat uw bestelling er exact zo uitzien als online getoond.

10. Klachtenafhandeling
U kunt klachten melden aan bbqenbuffet@gmail.com of telefonisch 06 43763188 of 0597 425015. Elke klacht wordt door ons in behandeling genomen.