Wie zijn wij en hoe werken wij

Welkom bij BBQ en Buffet Express. Wij werken vanuit onze ambachtelijke slagerij in Winschoten. Hier wordt al het lekkers geproduceerd om het vervolgens in Groningen en Drenthe te bezorgen. Met onze bezorgservice wordt samen eten lekker makkelijk. Met meer dan 35 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue of buffet door heel noord Nederland voor thuis of op het werk.

Bestellen

Bestellen kan 2 dagen van te voren, tot 13 uur. U kunt u bestelling ook telefonisch doorgeven 0597 425015 of 06 43763188.

Bestelproces

  • Bekijk het assortiment en maak uw keuze.
  • Vul het aantal personen in, en/of aanvullende arrangementen waarvoor u wilt bestellen en klik op ‘bestellen’.
  • U kunt ook artikelen uit onze verhuurservice bestellen om uw BBQ of Buffet compleet te maken.
  • Heeft u uw keuze compleet, dan klikt u op de knop bestellen.
  • Vul uw persoonlijke gegevens, telefoon nummer, afleveradres etc. in. Aflevertijden en datum samen met eventuele aanvullende opmerkingen vult u in het “opmerkingen” veld in.
  • Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij u de bevestiging per e-mail.
  • U betaald vooraf d.m.v. IDEAL, internetbankieren of contant bij levering aan de chauffeur. Zakelijke bestellingen kunnen op rekening. Wij verzorgen uw bestelling op het afgesproken datum en tijdstip.

Betalen

Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding, een zogenaamde SSL certificaat. U kunt deze herkennen aan het slotje in de adresbalk van de browser. Zodat u zorgeloos online kunt betalen via iDEAL of bankoverschrijving. Ook kunt u uiteraard bij aflevering contant betalen aan de chauffeur.

Ophalen goederen

Wij halen de goederen in overleg meestal de volgende dag weer op, het mag ook gestald worden in b.v. car-port, schuurtje, achter thuis etc Waar wij het zo kunnen oppikken. Alles mag uiteraard vuil retour.

Verzorgingsgebied

We leveren in de provincie Groningen en Drenthe. Binnen een straal van 40 km vanaf Winschoten is het gratis (zie kaart) daar buiten rekenen we een kleine km vergoeding.
Klik op de afbeelding voor vergroting