Voor 13.00 uur besteld is overmorgen in huis. We leveren 7 dagen per week in de provincie Groningen en Drenthe. Bestel tijdig want vol is vol. Binnen een straal van 40 km vanaf Winschoten is het gratis (zie kaart) daarbuiten rekenen we een kleine km vergoeding.

BBQ vlees en salades worden in koelbox met ijselement geleverd zo blijft het 18 uur gekoeld, en houdt u ruimte over in de koelkast voor de drankjes. Buffet komen wij bij u thuis warm afleveren in chaffing dishes, door de au bain-marie verwarming blijft het nog minimaal 2 uur warm. Alles kan de volgende dag vuil retour.

Bbqenbuffetexpress levert het gehele jaar door. Bbqenbuffetexpress behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden, bijvoorbeeld wegens drukte of omdat we volgeboekt zijn op betreffende uitlever moment. Wanneer de uitlevering van de bestelling op een feestdag zou vallen, dan wordt over de mogelijkheden op die dag met u gecorrespondeerd.

Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Vol is Vol, als we vol zijn geboekt zullen we u dat zo spoedig mogelijk laten weten.

Voor vragen of wijzigen van uw bestellingen kunt u ons bereiken op 0597 425015 of op onze Hotline 06 43763188 365 dagen per jaar bereikbaar van 7.30 – 22.00 uur of via info@bbqenbuffetexpress.nl of info@slagerijhenkdeuling.nl

Onderstaand ziet u een kaart binnen de groene cirkel kunnen wij gratis bezorgen (+/- 40 km)

Klik op de afbeelding voor vergroting